Markkinointi on tulevaisuuden investointi

Tiedätkö mihin laitat rahasi?

Markkinointipalvelut

Kuljemme yrityksesi rinnalla koko matkan. Tarjoamme apuamme sekä alkuvaiheen ideointiin että sopivien markkinointimateriaalien suunnitteluun. Alla tarkempi lista tarjoamistamme palveluista.

Konsultointi

Strategiat

Olemme tukenasi liiketoiminnan alkuvaiheessa. Autamme strategian suunnittelussa, palveluiden muotoilussa ja kaikessa ideoinnissa.
Strategiatimantti (pdf)
Tuotteistuspohja (pdf)

Markkinointi

Autamme sinua markkinointisuunnitelman laatimisessa. Suunnittelemme kanssasi sosiaalisen median strategian ja mainoskampanjat. Toteutamme kaikki markkinoinnin materiaalit ja sisällön eri medioihin.
Markkinointisuunnitelma (pdf)
Somekalenteri (pdf)

Myynti

Haluamme, että yrityksesi menestyy. Mietitään yhdessä, millä askelilla saavutat parhaan mahdollisen tuloksen. Tarjoamme kaiken kokoiset verkkokaupat ja myyvät nettisivut. Autamme sinua toteuttamaan kampanjat ja keräämään rahanarvoisia liidejä.

Markkinoinnin materiaalit

Graafinen suunnittelu

Saat kauttamme kaikki graafisen suunnittelun palvelut niin digitaaliseen kuin perinteiseenkin mediaan. Logot, yritysilmeet, käyntikortit, esitteet, julisteet, flyerit, pakkaussuunnittelu, 3D-tuotekuvat ja mallinnus, ikkunateippaukset, somemainokset, digitaaliset esitteet, uutiskirjepohjat, kuvitukset ja animoinnit.

Nettisivut

Suunnittelemme monen kokoiset ja hintaiset responsiiviset sivustot alusta loppuun räätälöityinä, ajattomalla ulkoasulla ja tämän päivän tekniikoin toteutettuina. Persoonalliset nettisivut, edulliset pienen budjetin sivustot, myyntisivut, verkkokaupat ja kampanjasivustot.

Nettisivujen ja sovellusten käyttöliittymäsuunnittelu (UI/UX)

Meillä on vankka kokemus siitä, millainen rakenne ja sisältö sivustolla on oltava, että se tuottaa tulosta. Voit halutessasi tilata meiltä sivustollesi tai verkkokaupallesi pelkän ulkoasun suunnittelun. Suunnittelemamme käyttöliittymät ovat helppoja toteuttaa teknisesti, koska myös suunnittelijalla on ymmärrys teknisistä vaatimuksista. Meiltä voit tilata sivustojen graafisen suunnittelun lisäksi myös mobiilisovellusten tai web-sovellusten käyttöliittymän suunnittelun ja graafisen ilmeen linjaukset.

Nettisivujen tekninen toteutus

Saat kauttamme myös pelkän sivustojen teknisen toteutuksen valmiin layoutin pohjalta. Toteutus on aina ammattimainen ja lopputuloksen etuna on semanttinen, hakukoneet huomioiva lähdekoodi sekä joustava sisällönhallintajärjestelmä.

Hakukoneoptimointi

Autamme vanhan sivuston rakenteen ja sisällön muutoksissa hakukoneystävällisemmiksi. Rakennamme aina myös uudet sivustomme hakukoneet silmällä pitäen.

Webhotelli ja domain

Kauttamme saat kaikki palvelinpalvelut, mitä tarvitset taustalle toimivan sivuston pyörittämiseksi. Käytämme Suomessa sijaitsevia palvelimia ja palveluntarjoajaa. Tarjoamme webhotellin ja domainin sivustollesi kilpailukykyiseen hintaan käyttäjätunnukset käteen -palveluna. Kun tilaat sekä sivuston että palvelintilan kauttamme, on projektin toteutus nopeampi ja jatkossa järjestelmäpäivitykset sujuvat mutkitta.

Sisällöntuotanto

Tekstit

Autamme sinua yrityksesi sloganin synnyttämisessä, tuoteperheiden nimeämisessä, verkkosivuston sisällön suunnittelussa, mainostekstien kirjoittamisessa sekä kaikessa yrityksesi viestinnässä. Kirjoitamme blogitekstit, uutiskirjeet, tiedotteet sekä journalistiset jutut asiakas-, jäsen- ja henkilöstölehtiin. Tuotamme sisällöt puolestasi, mutta voimme myös auttaa oikolukemalla jo olemassa olevaa sisältöä.

Jatkuvana palveluna tarjoamme mm. uutiskirjeiden lähetyksen, sosiaalisen median kanavien päivitykset ja verkkosivuston sisällön ylläpitoa.

Valokuvat

Tarjoamme valokuvaajan ottamat kuvat esimerkiksi nettisivuille: henkilökunnasta, yrityksen tiloista, tuotteista ja palveluista. Halutessasi etsimme myös tarkoitukseen sopivat laadukkaat kuvapankkikuvat.

Videot

Suunnittelemme ja toteutamme videot nettisivuille, messuille, myynnin tueksi ja sosiaaliseen mediaan. Video voi kertoa esimerkiksi yrityksesi toiminnasta, tuotteista tai palveluista. Ilmakuvaukset dronella ovat myös mahdollisia.

Käännökset

Saat kauttamme ammattimaiset käännökset kaikista markkinointiteksteistä. Voit kierrättää lyhyetkin tekstit oikolukijamme kautta ja olla varma, että viestisi välittyy oikein.

Ota yhteyttä

Jätä sähköpostisi, niin vastaan sinulle mahdollisimman pian.

Sini-Maaria Niku

+358 50 414 2312
sini-maaria@nikucreative.fi
LinkedIn