Verkkosivusto on yrityksesi tärkein markkinointi-kanava

Hyvä nettisivu tekee myyntityön puolestasi.

Nettisivu, joka tuottaa tulosta

Aktivoi sivustokävijät

Kun sivuston sisältöstrategia on suunniteltu ajatuksella, valmis sivusto palvelee oikeita kohderyhmiä ja aktivoi kävijät haluttuihin toimintoihin.

Vakuuta tyylikkäällä designilla

Jokainen sivustomme viimeistellään viimeistä pikseliä myöten. Valmis sivusto on tyylikäs kokonaisuus, jonka harkittu ulkoasu palvelee haluttua brändimielikuvaa.

Löydy verkosta laadukkaalla sisällöllä

Edullisimmatkin sivustomme ovat mobiiliin mukautuvia ja ne toteutetaan hakukoneystävällisiksi tämän päivän tekniikoin. Sivustot upotetaan projektin päätteeksi sisällönhallintajärjestelmään, jotta voit päivittää sivustoasi halutessasi myös itse. Saat henkilökohtaisen opastuksen järjestelmän käyttöön ja apua on aina saatavilla. Laadukkaalla sisällöllä sivusto tavoittaa kävijät ja tekee myyntityön puolestasi.

Ota meidät kumppaniksi

Kun valitset verkkosivuston toteuttajaa, on oikean tekijän valinnassa hyvä huomioida visuaalisten ja teknisten referenssien lisäksi myös suunnittelijan kokonaisvaltainen ymmärrys markkinoinnista ja myynnistä.

Yli sadan onnistuneen nettisivuprojektin perusteella Niku Creative on mainio valinta sivustosi toteuttajaksi.

 • Sivut tuovat asiakkaita

  “Sivut löytyy ja tuovat asiakkaita siihen tahtiin, että enempää ei pysty tekemään. Todella tiheästi saan palautetta, että "tulin asiakkaaksi, koska sivut niin hyvät". Musta tuli ainakin vakiasiakas :)”

  Miia Sankilampi

 • Olemme tyytyväisiä

  “Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Niku Creativen palveluihin. Olemme saaneet apua Smart Breakin markkinoinnin suunnittelussa, ilmettä on raikastettu ja sovelluksen ulkoasu päivitetty onnistuneesti.”

  Johan Boholm

 • Sain upean verkkokaupan

  “Ystävällinen palvelu ja otettiin todella hyvin asiakkaan toiveet huomioon. Sain juuri sellaisen verkkokaupan kuin toivoinkin, mahtavaa ja upeaa jälkeä!
  Voin vain suositella :)”

  Niina Ollikainen

Nettisivut yritykselle

Persoonalliset nettisivut

Saapuessaan verkkosivustollesi asiakas luo mielikuvan yrityksestäsi muutamassa sekunnissa. Alusta asti yrityksesi tarpeisiin räätälöity sivusto 1) vahvistaa haluttua brändimielikuvaa, 2) palvelee asiakastasi parhaiten, 3) ohjaa kävijän toivottuihin toimintoihin sekä 4) tekee myyntityön puolestasi. Verkkosivusto ei ole vain sivusto, vaan se on tärkein markkinointikanavasi. Sivustoon panostaminen yrityksen alku- ja kasvuvaiheessa on paras investointi tulevaisuuteen.

Verkkokauppa yritykselle

Verkkokaupat

Oli tarpeesi pieni tai suuri, löydät meiltä ratkaisun verkkokauppasi aloittamiseen. Toteutamme kauppoja muutaman tuotteen sivustoista kymmenien tuhansien tuotteiden kauppoihin. Valitsemme projektiin sopivan alustan ja tehokkaan palvelintilan. Verkkokaupan perustaminen ei ole vain teknisesti toimivan kaupan avaaminen vaan menestynyt verkkokauppa vaatii kaverikseen tarkkaan suunnitellun markkinointisuunnitelman ja siihen varatun budjetin. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää tarpeestasi ja siitä, kuinka voisimme olla avuksi.

Edulliset nettisivut yritykselle

Pienen budjetin nettisivut

Pienen Budjetin Nettisivupohja (PBN) on suunniteltu sinulle, joka mieluummin maksat kuukausittain sivuston käytöstä kuin investoit laajaan sivustoon. Tarjolla on edullisempi ratkaisu, joka palvelee yksinkertaisena käyntikorttisivuna sekä laajempi vaihtoehto, joka riittää pitkälle tulevaisuuteen. Tutustu alla olevasta linkistä tarkemmin PBN:n sisältöön ja hinnastoon. (Hinta alk. 29 €/kk + alv.)

Mitä nettisivu maksaa?

Alla kotisivujen hintaesimerkkejä.
Voit valita valmiista paketeista tai voimme suunnitella sivuston sopimaan omaan budjettiisi.

PBN

Pienen budjetin nettisivut
 • Yksinkertainen ulkoasu
 • 1-5 erilaista sivupohjaa
 • Rajaton määrä alasivuja
 • Hakukoneoptimointi
 • Sisällönhallintajärjestelmä
 • Ja paljon muuta...
 • Siirry PBN-hinnastoon

29-59 €/kk

Alv 0%

Pronssi

Mainio startti
 • Persoonallinen ulkoasu
 • 1-3 erilaista sivupohjaa
 • Rajaton määrä alasivuja
 • Hakukoneoptimointi
 • Kävijäseuranta

2 400 €

Alv 0%

Hopea

Vaativammalle yleisölle
 • Persoonallinen ulkoasu
 • 3-5 erilaista sivupohjaa
 • Rajaton määrä alasivuja
 • Hakukoneoptimointi
 • Kävijäseuranta
 • Visuaalisesti viimeistellympi

3 400 €

Alv 0%

Kulta

Viimeistelty kokonaisuus
 • Persoonallinen ulkoasu
 • 5-7 erilaista sivupohjaa
 • Rajaton määrä alasivuja
 • Hakukoneoptimointi
 • Kävijäseuranta
 • Visuaalisesti viimeistellympi
 • Teknisiä lisäominaisuuksia
 • Asiakaskohtaiset toiveet

4 400 €

Alv 0%

Huomioithan, että sivuston budjettiin kannattaa varata rahaa myös valmiin sivuston markkinointiin.

Webhotelli ja domain

Tilaa sivustoprojektisi oheen myös domain ja edulliset palvelinpalvelut. Säästyt ylimääräisiltä välikäsiltä, projektin toteutus nopeutuu ja järjestelmäpäivitykset sujuvat jatkossa jouhevammin. Palvelinpalveluissa olemme panostaneet erityisesti hyvään asiakaspalveluun sekä turvallisuuteen.

Useimmille sivustoille sopii yhdistelmäpakettimme:
webhotelli + domain, 15 €/kk + alv.

Pyydä tilannekatsaus

Ulkopuolisen näkemys auttaa aina. Soita, niin mietitään yhdessä, mitä sivustosi saattaisi kaivata. Se ei maksa mitään ja saat vastauksen heti.

050 414 2312 / Sini-Maaria

Nettisivut kasvuyritykselle

Referenssit

JA-KO Betoni Oy on betonialan ammattilainen, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman betonituotteita sekä valmisbetonia, jo 50 vuoden kokemuksella. Päivitimme JA-KO Betonin ilmeen tähän päivään ja samalla sai myös nettisivu raikkaamman ulkoasun. Käy kurkkaamassa "Referenssit"-sivulla, mitä muuta olemme tehneet.

Nettisivun tilaaminen

Projektin kulku

Ota yhteyttä

Esitämme oikeat kysymykset, jotta saat parhaan mahdollisen tarjouksen.

Saat tarjouksen

Tarjouksessa on tarkkaan määritelty projektin sisältö, aikataulu ja hinnat osa-alueittain. Hyväksyttyä tarjousta pidetään yhteisenä sopimuksena projektista.

Sisältöstrategia

Suunnittelemme sivuston sisältöstrategian yhteisen palaverin pohjalta. Tämän vaiheen jälkeen saat mahdollisesti mallin sivuston rakenteesta hyväksyttäväksi.

Sivuston ulkoasu

Kun sivuston rakenne on valmis, on visuaalisen suunnittelun vuoro. Sivusto viimeistellään yrityksen ilmeen mukaiseksi ja yksityiskohdat hiotaan kuntoon. Sivustolle valitaan sopiva kuvamaailma.

Välilasku

Laajoissa projekteissa saat mahdollisesti tässä vaiheessa väliaikalaskun.

Tekninen toteutus

Kun sivuston käyttöliittymä ja ulkoasu on hyväksytty, siirrytään tekniseen toteutukseen. Kun peruskoodi on valmis, saat linkin sivuston demoversioon. Sivusto testataan eri laitteilla ja selaimilla.

Sisällön syöttö

Sivusto siirretään sisällönhallintajärjestelmän päälle. Pidämme sinulle noin tunnin mittaisen koulutuksen sisällön syötöstä. Jos haluat, voimme tuottaa ja syöttää sisällön puolestasi.

Sivuston viimeistely

Sivuston tekninen toteutus viimeistellään ja sisältö viilataan hakukoneille sopivaksi.

Sivusto julkaistaan

Kun sivusto on julkaistu, tarjoamme tukeamme sen markkinoinnissa ja kävijäliikenteen seurannassa. Tarjoamme 30 päivän tarkistusajan sivuston teknisille toiminnoille.

Projekti on valmis

Saat loppulaskun. Otamme mielellämme vastaan palautetta projektista.

Tilannetta seurataan

Kun sivuston julkaisusta on kulunut muutama kuukausi, on aika katsastaa tilanne hakukonenäkyvyyden ja kävijäliikenteen osalta. Pidämme mahdollisesti palaverin jatkotoimenpiteistä.

Ota yhteyttä

Jätä sähköpostisi, niin vastaan sinulle mahdollisimman pian.

Sini-Maaria Niku

+358 50 414 2312
sini-maaria@nikucreative.fi
LinkedIn