Niku Creative

How-to

Tee-se-itse-markkinointi

Miten teen markkinointi-
suunnitelman?

Strategia, markkinointi

Miten teen markkinointi- <br>suunnitelman?

Markkinointisuunnitelman voi jokainen yrittäjä tehdä yritykselleen itse, jos on edes jonkinlainen käsitys siitä, millaisia kanavia tänä päivänä voi markkinoinnissa hyödyntää. Yksinkertaisuudessaan kyse on asiakkaan tarpeen ja yrityksesi tarjonnan kohtaamisesta tietyssä kanavassa.

Lataa markkinointisuunnitelman pohja

Olen suunnitellut sinulle valmiin pohjan, johon voit suunnitella yrityksesi markkinoinnin vuodeksi eteenpäin. Voit tulostaa pohjan (esim. A2-kokoiseksi) ja täyttää sen kynällä tai vaihtoehtoisesti täyttää suunnitelman editoitavaan pdf-tiedostoon.
Lataa pohja ->

Seuraa markkinoinnin tuloksia

Muista seurata markkinoinnin toimivuutta. Kaikkea voi ja kannattaa kokeilla, eikä mitään kanavaa kannata hylätä ennakkoluulojen vuoksi. Tärkeintä on ymmärtää luopua kanavista, joissa huomaa menettävänsä rahansa. Hyvä ohjesääntö on seurata markkinoinnin tuloksia vähintään puolivuosittain.

Parhaan suunnitelman saat aikaiseksi, kun teet pientä pohjatyötä myös asiakassegmenttien määrittelyssä ja tuotteistamisessa. Palaan näihin aiheisiin myöhemmin HOW-TO-sarjassa.

Materiaalit

HOW-TO-materiaalipankkiin on tulossa mukava valikoima hyödyllisiä dokumentteja, jotka voit ladata itsellesi veloituksetta.

Materiaalit

Markkinointisuunnitelma

Vinkki! Pysy ajan tasalla seuraamalla Niku Creativen Facebook-sivua tai liittymällä postilistalle.

Liity nyt

How-To-sarjan tilaajiinSaat tiedon sähköpostiisi kun uutta materiaalia julkaistaan.