Markkinoinnin materiaalit ja tietoiskut

Liity yli 4000:n tilaajan joukkoon.

Sisäpiirin vinkit

Liity postilistalle ja saat sähköpostiisi silloin tällöin hyviä vinkkejä ja materiaaleja yrityksesi kehittämiseen.

Rekisteriseloste

 • Jyväskylän amk

  “Olemme hyödyntäneet HOW-TO-materiaaleja JAMKissa/Jyväskylän Yritystehtaalla Esihautomossa sekä Hautomossa, joissa opiskelijat voivat arvioida ja kehittää omaa liiketoimintaansa. Materiaalit ovat saaneet hyvän vastaanoton, eikä kukaan ole epäröinyt antaa yhteystietojaan lataamisen yhteydessä.”

  Riku Ojanperä

  KTM, lehtori (johtaminen), Jyväskylän amk, Liiketoiminta ja yrittäjyys

 • YritysVantaa

  “Hyödynnän pohjia omassa työssäni ja vinkkaan usein HOW-TO-materiaaleista yritysneuvonta-asiakkailleni, kun mietimme myynnin ja markkinoinnin suunnittelua.”

  Sari Söderlund

  Yritysneuvoja, YritysVantaa, Vantaan Uusyrityskeskus

 • Newco Helsinki

  “Olemme hyödyntäneet HOW-TO-materiaaleja NewCo Helsingin yritysneuvonnan tukena. Asiakkaat ovat olleet mielissään saadessaan kättäpidempää, joka vielä näyttääkin hyvältä.”

  Heli Vuoksimaa

  Yritysneuvoja, Helsingin kaupunki, NewCo Helsinki

 • Hämeen amk

  “HOW-TO-työkortit aktivoivat niin yrittäjän, opiskelijan kuin ohjaajankin näkemään, ajattelemaan, keskustelemaan, etsimään ja jäsentämään asiaankuuluvaa tietoa kuhunkin ilmiöön liittyen niin että suunnitelmat kannustavat ja johtavat välittömään käytännön kokeiluun ja tekemiseen.”

  Vesa Tuomela

  Lehtori, Liiketalous, Hämeen amk

 • Kide - kirjoituskoulu

  “Olemme yhtiökumppanini kanssa käyttäneet tätä tuotteistamispohjaa keväästä lähtien. Pohjan avittamina teimme bloggauskurssille mm. oman hissipuheen, mikä auttoi kurssin myymisessä paljon ja näkyi selvästi myös tuloksissa.”

  Mari Valkonen

  Kide – digiajan kirjoituskoulu

Materiaalien käyttöoikeus

Voit käyttää materiaaleja veloituksetta oman yrityksesi kehittämiseen. Voit myös jakaa niitä eteenpäin (esim. koulut ja yrityskiihdyttämöt), kunhan pyydät uusia käyttäjiä lataamaan materiaalin sivuston kautta. Jos haluat käyttää materiaaleja koulutuksissa tai osana omaa liiketoimintaasi, olethan yhteydessä.

Markkinoinnin materiaalit ja tietoiskut

Pienen budjetin nettisivut

Alk. 29 €/kk + alv.

Jos olet aloittava yrittäjä, haluat ehkä tutustua myös suunnittelemaani edulliseen nettisivupakettiin. Se on suunniteltu sinulle, joka maksat mieluummin käytöstä kuin investoit suuria summia kerralla.

Tietoiskut

Saat enemmän irti materiaalistasi kun tutustut siihen liittyvään tietoiskuun.