Brändi vauhdittaa yrityksesi menestykseen

Brändin rakentaminen alkaa yrityksen ensimetreiltä.

Älä tuhlaa aikaa sekavilla viesteillä

Yrityksesi brändi muodostuu ajan myötä, kun yritys saa tunnettuutta ja sitä myötä brändiuskollisia asiakkaita. Koska brändin rakentaminen vie aikaa, toivottu suunta kannattaa ottaa heti ensimetreillä.

Logo, värit ja typografiavalinnat muodostavat yrityksellesi ilmeen, joka määrittää minkälainen mielikuva yrityksestäsi muodostuu. Kun mielikuva on kerran muodostunut, sitä on vaikea myöhemmin muuttaa.

Brändin vahvistaminen

Vahva ja hyvin rakennettu brändi erottuu kilpailijoista ja vahvistaa yrityksesi liiketoimintaa. Yrityksesi brändiin voit vaikuttaa visuaalisten valintojen lisäksi sillä, miten yrityksesi viestii, millaisia tuotteita se tarjoaa ja mitä tunteita se herättää. Kaikkien yrityksesi markkinointitoimenpiteiden tulisi vahvistaa haluttua brändimielikuvaa. Brändin rakentamisen tulisikin kävellä käsi kädessä yrityksesi muun strategian kanssa. Parhaimmassa tapauksessa yrityksesi muu strategia suunnitellaan vahvistamaan toivottua brändimielikuvaa.

Brändin rakentaminen

Brändin rakentaminen tapahtuu yhteistyössä asiakkaan kanssa esimerkiksi brändipäivän muodossa. Kun brändi on kerran ajatuksella määritelty ja se jalkautuu luontevasti kohderyhmänsä keskuuteen, on markkinoinnilla helppo tavoitella tuloksia. Brändipäivästä jää käteesi kattava brändikäsikirja, johon kootaan niin tavoitemielikuva, arvot kuin brändiattribuutit.

Brändikäsikirja

Brändikäsikirja on brändin rakennustyöstä syntyvä lopputulos. Se on valmis ja ytimekäs brändijohtamisen työkalu, joka auttaa menestyksekkääseen brändinhallintaan. Kokonaisuudessaan brändikirja on liiketoiminnan strateginen väline, itsensä monin kerroin takaisin maksava investointi, joka auttaa pitämään kaiken viestinnän ja markkinoinnin hallittuna ja yhdenmukaisena.

Visuaalinen ilme

Visuaalinen ilme on parhaimmillaan jatkumoa brändin rakennustyölle, jolloin kokonaisuus saa näkyviä piirteitä. Ilme voidaan sisällyttää osaksi brändikäsikirjaa tai suunnitella erillisenä kokonaisuutena. Visuaalinen ilme sisältää mm. värit, typografian ja kuvamaailman.

Logo

Logo on yleensä ensimmäinen asia, jonka asiakkaasi näkevät yrityksesi ulkokuoresta. Parhaimmillaan logoon saadaan vangittua yrityksen liikeidea, kohderyhmä ja arvomaailma. Logon suunnittelussa yksinkertaisuus on valttia ja lopputuloksen tulee toimia joka koossa, niin painotuotteissa kuin digitaalisessakin mediassa. Voit tilata logon osana visuaalista ilmettä tai erillisenä toimeksiantona.

 • Isot kiitokset

  “Isot kiitokset mahtavasta duunista ja palvelusta :) Kyllä tällä ilmeellä on hyvä avata salin ovet ensimmäisille asiakkaille tulevana viikonloppuna!”

  Niko Ekman

 • Erottuva lopputulos

  “Lopputulos on raikas, ammattimaisesti toteutettu ja erottuva. Kiitos erinomaisesti sujuneesta projektista!”

  Essi Myllylä

 • Musta tuli vakiasiakas

  “Sini-Maarian tekemät logo, visuaalinen ilme ja nettisivut olivat paremmat kuin osasin toivoakaan. Musta tuli ainakin vakiasiakas :)”

  Miia Sankilampi

 • Palvelu on ykkösluokkaa

  “Niku Creative teki Ihanuus lingerie shopille yritysilmeen ja verkkokaupan. Olen todella tyytyväinen niihin. Koko prosessi sujui mutkattomasti ja palvelu heillä on ihan ykkösluokkaa. Suositellen ehdottomasti!”

  Riina Kuusisto

Brändiviestintä

Bränditarina ja viestintä

Millaisen kokemuksen voit tarjota asiakkaalle, jotta saat hänet sitoutumaan juuri sinun brändiisi? Brändiviestintä on herkkää nyansseille. Asiakkaan kanssa on kommunikoitava harkiten ja pienetkin asiat vaikuttavat siihen, mihin suuntaan brändisi kasvaa. Oikeanlaisella viestinnällä oikeanlaiset asiakkaat löytävät yrityksestäsi kiinnekohtia, joihin he voivat samaistua. Brändiuskollinen asiakas tuntee kuuluvansa joukkoon ja haluaa puhua brändistäsi vain hyvää. Anna meidän auttaa brändisi viestinnässä ja löytämään yrityksellesi sopiva äänensävy.

Valokuvat yritykselle

Valokuvaus

Onnistunut brändikuva erottuu kilpailijoista ja viestii yrityksen arvomaailmaa. Siihen saadaan vangittua oikeanlainen tunnelma, joka herättää asiakkaassa toivottuja tunteita. Ohjeistus yritykselle suunnitellusta kuvamaailmasta helpottaa brändin mukaisen viestinnän suunnittelua nyt ja jatkossa. Otamme valokuvat puolestasi tai etsimme sopivat kuvat kuvapankista.

Videot ja somevideot

Videot

Videot ovat tärkeä osa brändisi viestintää ja myös niiden tulisi kulkea linjassa brändisi strategian kanssa. Hyvä video jää asiakkaan mieleen ja saa hänet sitoutumaan yritykseesi. Autamme yrityksesi videoiden ilmeen ja tyylin valinnassa sekä toimivan käsikirjoituksen suunnittelussa. Toteutamme videot puolestasi alusta loppuun tai voimme olla tukenasi linjojen suunnittelussa, vaikka toteuttaisit videoiden kuvauksen itse. Tärkeintä on, että videot tukevat toivottua viestiä ja ovat yhtenäisiä muun ilmeen kanssa. Mietitään yhdessä, millainen tapa ja tyyli sopisivat yrityksellesi parhaiten.

Markkinointi

Markkinointi

Moni aloittava yrittäjä tekee sen virheen, että varaa budjettiinsa rahaa markkinointiin ja lopulta raha riittää vain välttämättömien markkinointimateriaalien hankkimiseen. Kun yrityksellä on valmiina uusi ilme ja verkkosivut, alkaa vasta todellinen markkinointityö. Jostain on ohjattava asiakkaita sivustolle tai kivijalkaan ja saatava heidät ostamaan. Autamme markkinointikampanjoiden ja säännöllisten markkinointitoimenpiteiden ideoinnissa sekä toteutuksessa. Voit halutessasi aloittaa jo suunnittelun lataamalla markkinointisuunnitelmapohjan.

Katso yksityiskohtainen lista palveluistamme.

Brändi vauhdittaa yrityksesi menestykseen

Lataa
markkinointisuunnitelma

Opiskelijoille, yrittäjille ja kouluttajille. Kurkkaa HOW-TO-sivulta lisää!

Mitä brändi maksaa?

Esimerkkejä hinnoista.

Logo Basic

Tällä pääset alkuun
 • Simppeli tekstilogo
 • Saat logosta 2-3 versiota ehdolle
 • Valitusta logosta viimeistellään versiot eri medioille

800 €

Alv 0%

Logo Premium

Vaativammalle
 • Voi sisältää tekstilogon lisäksi esim. liikemerkin suunnittelun
 • Saat logosta 2-3 versiota ehdolle
 • Valitusta logosta viimeistellään versiot eri medioille

1 600 €

Alv 0%

Visuaalinen ilme

Viimeistelty kokonaisuus
 • Värit ja typografia
 • Mahdolliset visuaaliset elementit
 • Kuvamaailman suunnittelu
 • Lopputuloksena on taitettu graafinen ohjeisto

2300 €

Alv 0%

Uuden yrityksen brändin rakennus ja markkinointi

Projektin kulku

Ota yhteyttä

Tutustumme tarkemmin yrityksesi toimintaan ja esitämme oikeat kysymykset.

Logon suunnittelu

Saat logosta 2-3 hahmotelmaa, joista voit valita mieleisesi. Valitusta logosta viimeistellään versiot eri medioihin.

Yritysilme

Ehdotamme toiveidesi pohjalta sopivaa ilmettä yrityksellesi. Yritysilme toimii pohjana muille materiaaleille.

Markkinointimateriaalit

Suunnittelemme muut yrtyksen materiaalit, erimerkiksi käyntikortin, hinnastot ja esitteet.

Internetsivusto

Toteutamme yrityksellesi räätälöidyn ammattimaisen sivuston. Voit lähteä liikkeelle edullisella Pienen budjetin sivustolla tai tilata yrityksellesi alusta asti räätälöidyn sivuston.

Sisällöntuotanto

Autamme sopivan sisällön tuotannossa. Tarjoamme tekstit nettisivuille, käännökset niihin ja päivityspalvelun. Otamme valokuvat puolestasi ja toteutamme mainosvideot sosiaaliseen mediaan.

Markkinointikampanjat ja konsultointi

Ideoimme kanssasi, miten yrityksesi kannattaisi markkinoida. Suunnittelemme, miten saat kerättyä verkossa liidejä ja lisättyä yrityksesi myyntiä. Olemme tukenasi yrityksesi matkalla menestykseen.

Voit tehdä paljon myös itse

Niku Creative tarjoaa rehellistä apua markkinointiin. Emme rahasta sinua asioista, joita voit tehdä myös itse. Hyviä vinkkejä ja pohjamateriaalia omaan tekemiseen löydät HOW-TO-sivulta.

Ota yhteyttä

Jätä sähköpostisi, niin vastaan sinulle mahdollisimman pian.

Sini-Maaria Niku

+358 50 414 2312
sini-maaria@nikucreative.fi
LinkedIn